Allround Technische Jachtservice

installatie, reparatie, onderhoud

wp m sc 6 marineWhisper Power levert maritieme energiesystemen voor hybride en elektrisch varen. Als dealer kunnen wij u de complete ranche aan artikelen en systemen bieden en installeren.

Een goed functionerend energiesysteem is een absolute must voor plezierjachten. WhisperPower levert een grote verscheidenheid aan producten en systemen, van kleine 120/230/380 VAC dieselgeneratoren en DC-generatoren voor het laden van 12, 24 of 48 VDC accubanken, tot sinus-omvormers, acculaders en een breed assortiment accu´s. De nieuwe hybride Genverter generatoren zorgen voor stillere en kostenefficiënte levering van elektrische energie aan boord. Voor zowel de primaire stroomvoorziening als voor noodstroom/back-up toepassingen heeft WhisperPower de beste oplossingen.

 

wp systems 1 0a M-SC35 Img3973Het Basic systeem kan in ieder zeil-of motorjacht tussen 6 en 10 meter (20-30 Ft ) worden geïnstalleerd. Het systeem levert genoeg energie voor de verschillende 12 V DC-gebruikers en 230 V (of 120 V) apparaten aan boord. Zelfs een kleine airconditioning (10,000-16,000 BTU) kan worden bediend door de sinus omvormer / acculader of rechtstreeks aangesloten op walstroom. Het Basic systeem kan worden uitgebreid door het toevoegen van een compacte WhisperPower dieselgenerator.

 

 

 

wp systemsEigenaren van grotere jachten stellen steeds hogere eisen met betrekking tot comfort en onafhankelijkheid. Uitgebreide cruises zijn de norm en sommige eigenaren kiezen zelfs voor permanente bewoning aan boord. Airconditioning, watermakers, elektrisch koken, uitgebreide koelinstallaties, alle comfort van thuis is nu ook mogelijk aan boord. Een compleet systeem met een daggenerator aangevuld met een superstille nachtgenerator, dubbele walstroomaansluiting (230V/50Hz, of 120V/60Hz), high power DC-AC omvormers tot 20kW vermogen en high-power DC PowerCube acculaders.

 

 

Meer informatie over Whisper Power vind u op de site Hier kunt u ook catalogie en handleidingen downloaden

Om een afspraak te maken voor een speciaal op uw schip toegesneden offerte kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier