Allround Technische Jachtservice

installatie, reparatie, onderhoud

Wij zijn er trots op Vetus Premium Service-dealer te zijn.

VETUS neemt al 50 jaar een unieke positie in binnen de sector pleziervaart, omdat het in totaal meer dan 2.500 verschillende producten onder eigen merknaam ontwikkelt en verkoopt die alle in de catalogus zijn opgenomen.
De filosofie dat after sales service onlosmakelijk verbonden is met verkoop, heeft geleid tot het opzetten van een wereldwijd servicenetwerk met lokale centra waar de booteigenaren een optimale service mogen verwachten.

Warber Jachtservice heeft het Vetus Premium Service Dealerschap verworven, waarvan er 11 in Nederland zijn.
Het betreft hier bedrijven die al vele jaren met VETUS zijn meegegroeid en groot geworden. Vetus Premium Dealers vormen het betrouwbare en actieve aanspreekpunt in hun regio, zodra het over serviceverlening gaat met betrekking tot VETUS artikelen. Vetus Premium dealers zijn speciaal geselecteerd om garantiewerkzaamheden voor Vetus uit te voeren.

Warber Jachtservice levert en installeert alle Vetus artikelen tegen aantrekkelijke prijzen.

Wij verwijzen u graag naar de zeer uitgebreide Vetus site voor support en technische ondersteuning.
Hier vindt u FAQs, technische documentatie en video's over de VETUS producten.

 

VETUS NIEUWS

Homepagebanner Rubberboten1260x600Vetus heeft een zeer uitgebreide en actieve website met allerlei nieuws, Product Van De Maand, technische informatie en nog veel meer. Klik voor meer info

 

VETUS RUBBERBOTENACTIE 2020

Vetus heeft een moderne serie rubberboten waarin de belangrijkste aandachtspunten stabiliteit, draagvermogen en veiligheid zijn opgenomen en waarin de vele jaren ervaring met betrekking tot duurzaamheid, ergonomie en uitrusting zijn verwerkt. Nu in de Zomeractie 2020. Klik voor meer info


Voor de actuele Vetus catalogus en prijslijst klik hier

U wordt doorgestuurd naar de Vetus website, waar u op de afbeelding van de catalogus kunt klikken voor online toegang tot duizenden Vetus artikelen met prijzen.

Cover Catalogue 2019 2020