Allround Technische Jachtservice

installatie, reparatie, onderhoud

DSC 0057a

NIEUWS

Na een samenwerking van 11 jaar hebben wij in goed overleg besloten om vanaf 1 november 2020 ieder onze eigen weg te gaan.

- Jaap Vermaning zal vanaf dezelfde locatie verder gaan met Warber. Ook onze monteur Eppie Mozes blijft bij Warber werken. De onderdelenwinkel zal alleen op afspraak geopend zijn.
- Watze Nijdam zal, samen met Karin Steenge, verder gaan onder de naam De Scheepsman. Voor velen al een bekende, dit is de naam waaronder hij jaren geleden is begonnen. Watze zal op locatie gaan werken.

Omdat Jaap en Watze al hun eigen klantencontacten hadden, nemen ze ieder hun eigen klantenkring mee. Voor u als klant hoeft er dus niet zoveel te veranderen. Mocht u bezwaar of voorkeur hebben, dan kunt u dit kenbaar maken op e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jaap Vermaning: Warber Jachtservice, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0566-623370
 
Watze Nijdam: De Scheepsman Jachttechniek, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-28527015

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Warber Jachtservice is een allround technisch jachtservicebedrijf met een jarenlange ervaring met installatie, reparatie en onderhoud van schepen. Persoonlijke aandacht en een goede service staan hierbij centraal. Warber is gevestigd in het centrum van de Friese Watersport en goed bereikbaar over het water via de staande mast route.

Wat kunnen we voor u doen?
Onderhoud van uw schip, inbouw van motoren, navigatie- en manoeuvreer systemen, refit van zeewaardige jachten, het winterklaar maken van uw sloep, wij doen het allemaal. Warber Jachtservice heeft een ruime kade met alle faciliteiten voor onderhoud van uw schip. In overleg werken wij ook op lokatie bij diverse jachthavens en schiphuizen in Friesland.

Vetus Premium Dealer

Als Vetus Premium Dealer zijn wij geselecteerd tot het uitvoeren van garantiewerkzaamheden voor Vetus. 

Dealerschappen

Naast Vetus leveren en installeren wij diverse andere gerenommeerde merken in de watersport zoals Whisper Power energiesystemen, Raymarine en Garmin navigatiesystemen, Victron electrische systemen, Webasto, Ebenspaecher, Roca scheepsverwarming.

Door onze de diverse dealerschappen en samenwerkingsverbanden hebben wij altijd de juiste expertise in huis. Met ons vakmanschap en onze persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat ú plezierig kunt varen.


U kunt ons telefonisch bereiken di-vr van 9-12 uur op 0031-(0)566-623370 of via  het contactformulier

Onderdelenwinkel GESLOTEN. Afhalen bestellingen op afspraak

Installatie, reparatie en onderhoud op afspraak.

 

Warber Jachtservice    
Singel 10J
9001XP Grou
+31 (0)566-623370


In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming wijzen wij u op onze  Privacyverklaring (klik)

Op al onze overeenkomsten zijn de Metaalunievoorwaarden en de Consumentenvoorwaarden van toepassing